dimecres, 26 de setembre del 2007

cendrers i llom amb formatge

evidentment ells no ho accepten, en canvi saben que fumar mata. és a dir, saben (perfectament) que quan s'encenen un cigarret estan escurçant-se la vida (i la dels que tenen al voltant) però no volen que s'apliquin prohibicions a l'hora de fumar en determinats llocs.

imaginar-se els clients d'un bar deixant el cafè i aixecant-se a fumar al carrer, per tornar i acabar-se el cafè és rocambolesc. sí. però també ho era imaginar que el mourinho plegaria del chelsea marxant per la porta del darrere i sense guanyar la champions amb un equip format a base de cops de talonari.

els que aprofiten per demanar foc i lligar s'hauran de buscar altres alternatives, però esperem que aviat no haguem de combinar més el fum i els llom amb formatge.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Com ha fumador, jo crec que el fum amb llom i formatge no crec que sigui una bona convinació. Reconec que fumu i bastant, acostumu a fumar als bars que ho permeten encara que pugui molestar a la taula del costat, pero si algu em diu que li molesta el fum sempre aparto el cigarro i si fos necessari l'apagaria o marxaria, pero mai me trobat en aquesta situació.
Cada vegada tenim mes restringit l'espai els fumadors, podria dir que no em sembla bé, pero sincerament, s'ha de fer, la gent que ens envolta no te cap culpa que el del costat o el del teu costat s'estigui matan, pero tampoc han de ser perjudicats.
Es l'unica manera de fer que la gent deixi de fumar, restringint l'espai, logicament no tothom deixara de fumar, pero sempre hi haura algú que aprofitara l'ocasió.
Tan de bo el tabac no fos adictiu i poguessis triar el moment en que et vols fumar un cigarro, xk d'aquesta manera jo seria un dels que potser es fumaria 3 cigarros al dia, després dels apats, i no per vici, sino perque m'agrada fumar.

Simplement crec que hem de respectar a la gent del nostre voltan i em de fer-nos respectar nosaltres.

Soc concient que si pogues deixaro d'un dia per l'altre seria el primer en fer-ho i estalviar-me el que pot ser un cancer de pulmó o estalviar-li un cancer de pumó al veí, etc.


Bon article, del que es pot treure molt de suc.

Anna Caterina Fuster ha dit...

Ie.
Els fumadors que es fotin, així de clar. Jo fotria una neteja total en locals públics de tot tipus, i, si vols fumar[?], a caseta neng. D'aquesta manera aconseguirem que menys gent començi a "enganxar-se" (hem de tenir en compte l'inici patètic de molts adolescents, queda guai anar al bar amb els amics i fumar i tal i qual, etc).
Espero que avancem cap aquí i que, tal i com dius tu, el llom no es torni adobat.

Anònim ha dit...

Com a fumadora, et dono la raó. Els lloms amb formatge no haurien d'estar acompanyats del fum del tabac, pero també puc assegurar que pot arribar a agradar molt fumar-se un cigarret després de sopar...

La qüestió es que tots hauriem de deixar de fumar...

ho tornarem a provar!

aNonima

Arnau, ha dit...

Qui vulgui fumar, que em mengi el nap. No sé si m'explico.

Anònim ha dit...

No t'expliques! xD

dèficit fiscal de Catalunya aquest any
...
cliqueu aquí per a més informació