dilluns, 10 de març del 2008

i catalunya que s'esvoranca

millor que diguem que s'esvoranca encara més.
sincerament, em preocupa desaparèixer com a poble.
a catalunya estem votant a un partit espanyol.
on s'han amagat tots aquells "catalans emprenyats"?

no mhan agradat els resultats de les eleccions. però encara menys que el psoe les hagi guanyat gràcies a catalunya.
desprès de tot el que hem passat, passem i passarem, catalunya és socialista. és a dir: els vots que grups com erc ha perdut perquè ((a part de buscar's-ho pactant amb el psc i) entre d'altres coses) no tornés el porc ha fet que el nacionalisme català hagi caigut en picat.
sense explicar res del que pensen fer i amb una publicitat demagoga s'han posat a tothom a la butxaca i (és clar que ja sé que més demagog és el discurs del pp) han fet que els catalans oblidem rodalies, l'estatut, el finançament i els autobusos en vaga i ens fixem ÚNICAMENT amb el porc.

la dualitat sorgida ha fet que només tres partits es salvin de les canonades. els dos primers ja els sabem.
¿el tercer? ciu.
i ara jo pregunto: ¿tots els que han deixat de banda els ideals, les conviccions i la voluntat de fer que catalunya tingui un tracte més just i han votat als socialistes, què en diran del grup convergent quan pacti amb aquestos o amb qualsevol altre grup parlamentari que no s'ajusti a les seves preferències?

5 comentaris:

Arnau, ha dit...

Espanya creix, la resta desapareix.

Unitat nacional, fora rancúnies del passat, la cultura té data de caducitat.

Silvia ha dit...

si que es veritat que aprofitant que tothom es fixava en el "porc" se'ns han ficat a la butxaca, no estic del tot satisfeta tampic amb aquestes eleccions, però millor això que tenir en Rajoy com a president, ara per ara només ens queda esperar que en Zapatero valori la confiança (un pel forçada) que hem dipositat els catalans en el seu partit

an | na ha dit...

Jo tampoc n'estic contenta dels resultats.
I qui n'està sent un ciutadà que va votar Erc?


Crec que cada vegada Catalunya s'està deixant atrapar per la " buena suerte" del Zapatero ( perquè mira que és trist veure estadístiques en diaris i veure que Catalunya apareix pintat en vermellet. Mol trist.



què ens queda?

Anna Caterina Fuster ha dit...

El 9 de març a la nit la desesperança em deixava "boquiabierta" (yo también sé hablar ecspañol).
I ells han dit: "vot útil" i ells han votat als dos pilars ecspanyols. Quin ramat de borregos! El pastor vol la llana i el llop ens vol cruspir. Ja em diràs...

L'única esperança que em queda(sí, ja no m'exilo!)és que aquesta colla de borregos (que ja no tinc esma de nombrar-los amb cap altre mot, poden canviar si es modifica el cony de publicitat...)

Apa doncs, pluralitat i bons publicistes!

Fuster!

Arnau, ha dit...

Si fins i tot Espartero era més progressista que ZP xD

Fora conyes, és la història de sempre, repetida mil cops a Espanya:

Dos blocs fent veure que es foten pedrades quan en realitat no estan tan lluny (el mateix Bono fa temps que intenta trencar una llança a favor de la unitat PP-POSE, perquè diu que els votants no són pas massa diferents) ideològicament (sobretot en la vessant de nacionalista), dedicant-se a aixafar les nacions que convivim a dins del seu puto estat.

PD: Quin enveja em fas estudiant Esparteros, Isabels i hòsties. Primer és el curs més merdós, puta prehistòria, puta història antiga, i casi que puta medieval també xD.

dèficit fiscal de Catalunya aquest any
...
cliqueu aquí per a més informació